Cel mai bun fond de ten din brosura Lady’s

Imagine

1F5

Am tot fost intrebata, mai mereu, despre ce fdt as putea recomanda din brosura. Nu am incercat toate fondurile de ten, bineinteles. Ce-i drept, intr-un an daca poti, le poti testa pe toate. Acestea sunt in nr. de 6: Perfect Liquid dynamic- 14.99 lei; Fdt C.A hidratant cu vit. E- 10.99; Fdt Impala bazat pe apa cu SPF 15- 26.38 lei; Fdt Impala rezistent la apa cu colagen si vit. e cu filtru UV- 20.29 lei; Fdt Velvet finish cu SPF 8 + vit. e&a- 17,55 lei si Fdt Luminous finish de Isabelle Dupont cu vit. E- 17,49 lei (la reducere, vara aceasta) in toamna va avea pretul de 23,33 lei.

Dintre toate acestea, eu am incercat: Isabelle Dupont pe care-l recomand, acoperire medie spre mare, este absolut super, chiar face minuni!; L-am incercat si pe cel de C.A hidratant cu vit. e- pareri bune  si Perfect Liquid dynamic si despre acesta la fel, tot pareri bune, se prezinta cu o textura cremoasa, placuta la atingere.

Dintre toate cele trei, cum spuneam, mi-a placut cel mai mult, Isabelle Dupont- continand aloe si unt de shea + vit. e, acest fdt se remarca prin acoperirea sa si rezistenta. Unele persoane s-au plans de culorile disponibile, intr-adevar, sunt cam ciudatele, dar daca stii sa-ti alegi culoarea potrivita nu vor exista probleme 🙂 Culoarea cea mai deschisa este Scoica, cea medie este Nude si cea mai inchisa este Mov (Medium Beige). Chiar daca si Scoica pare ceva mai inchisa, in realitate e altfel.

Voi ce fdt folositi? 🙂

Advertisements

4 thoughts on “Cel mai bun fond de ten din brosura Lady’s

 1. LAVINIA says:

  iMPALA colagen si vit E ?dar cel pe baza de apa? nu stiu cred ca o sa incerc si eu pe acela pe care il recomanzi, Isabelle Dupont

  • anddumaddy says:

   Impala colagen cu vit. E se prezinta intr-o formula cremoasa, e rezistent la apa, filtru UV, destul de bun si la pret, ce pot zice :).
   Iar cel pe baza de apa, tot Impala, nu contine ulei e absorbit repede de piele si e ideal pentru tenul gras/ normal, are SPF 15, are un ambalaj destul de chic, dotat cu pompita, fiind OIL FREE, este ideal pentru un ten gras :).

 2. LAVINIA says:

  Ramane sa vad ce nunata sa aleg…e dificil trebuie sa recunosc! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s