Fructe care ajuta la pierderea in greutate

Imagine

Unele fructe va pot ajuta sa pierdeti in greutate si au, de asemenea, mai multa energie. Deci, iata care sunt fructele pe care ar trebui sa le includeti in dieta dvs de zi cu zi, daca doriti sa pierdeti in greutate.

Pere
Perele sunt delicioase si au un continut ridicat de fibre care depaseste restul de fructe. Cu multe fibre va veti simti mai plini, ceea ce va va face sa mancati mai putin. In plus, datorita continutului de potasiu, perele ajuta la scaderea colesterolului rau si mentine o inima sanatoasa.

Mere
Merele sunt delicioase si foarte sanatoase. Cu un continut ridicat de fibre si sarace in calorii, ele sunt un fruct ideal pentru a le manca in fiecare zi. Acest fruct contine, de asemenea, vitamine si minerale si va poate ajuta sa pierdeti in greutate.

mere4 Fructe care ajuta la pierderea in greutate

 

Afine
Afinele sunt cunoscute pentru nivelul lor ridicat de antioxidanti. Ele sunt extrem de benefice pentru sanatate si ajuta la lupta impotriva bolilor cum ar fi cancerul, obezitatea si hipertensiunea arteriala. De asemenea, ajuta la reducerea nivelului de colesterol.

Dincolo de toate aceste beneficii ale afinelor, potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Texas, aceste fructe ajuta la lupta impotriva celulelor adipoase, fiind un fruct ideal pentru a pierde in greutate si a fii sanatos.

Banane
Bananele sunt alte fructe foarte sanatoase pe care ar trebui sa le includem in dieta de zi cu zi. Din cauza continutului sau ridicat de fibre si potasiu, acest fruct ajuta la pierderea in greutate, insa trebuie mancat cu moderatie, deoarece contine zahar.

Dar, in plus, bananele contin vitamina B6, care ajuta la intarirea sistemului imunitar si reduce riscul de boli de inima. Este un fruct foarte benefic pentru organism in general.

banane5 Fructe care ajuta la pierderea in greutate

 

Kiwi
Kiwi este un alt fruct de valoare, avand un continut rdicat de fibre, ajuta la digestie si, de asemenea, va permite sa ramaneti mai plini asa ca este, de asemenea, bun pentru pierderea in greutate. De gustul acrisor de kiwi va puteti bucura singur sau la o salata de fructe.

Grapefruit
Grapefruitul este un fruct de mare ajutor care lupta cu grasimea. Studiile arata ca mancatul de o jumatate de grapefruit inainte de masa ajuta la pierderea in greutate. De asemenea, este sarac in calorii, o jumatate de grapefruit are numai 37 si este bogat in fibre. Daca doriti sa pierdeti in greutate, atunci mancati o jumatate de grepfruit inainte de mese.

fructe8 Fructe care ajuta la pierderea in greutate

 

Capsune
Capsunile, de asemenea, sunt fructe care va ajuta sa pierdeti in greutate, deoarece acestea promoveaza productia de hormoni care lupta cu grasimea si accelereaza metabolismul. Acest lucru este realizat de catre o alimentatie echilibrata si in fazele controlate. Mai mult, capsunile au, de asemenea, proprietati antiinflamatorii care poate vindeca leziunile tisulare.

Este un fruct bogat si usor accesibil, care trebuie sa il adaugati la dieta dvs, fie singur, fie in piureuri cu alte fructe sau chiar in salate.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s