Masti de vara pentru punctele negre de pe fata

Branza si piper negru
Se amesteca 1 lingurita branza de vaci cu 1 lingurita piper si se amesteca bine pentru a forma o pasta groasa. Aplicati un strat gros de masca rezultata in zonele cu puncte negre si lasati sa actioneze timp de 10-15 de minute, pana cand casul este complet uscat. Dupa aceea se spala cu apa rece.

Ceai verde
Hraniti organismul si pielea dvs cu o ceasca de ceai verde. Masati fata cu pliculete de ceai inca umede. Repetati aceasta procedura de doua ori pe saptamana.

Mere si lapte
Taiati un mar mediu in bucati mici si se pun in blender cu 50 ml de lapte. Se amesteca pana cand se obtine o pasta neteda si se aplica pe zonele afectate ale fetei. Lasati masca sa actioneze timp de 30 minute, apoi clatiti cu apa rece.

Marar
Intr-un castron se amesteca 1 lingurita de marar uscat si 50 ml de apa fierbinte. Acoperiti amestecul si lasati-l asa pentru aproximativ 20 de minute. Apoi, folosind un tampon de bumbac aplicati lotiunea rezultata pe fata. Spalati apoi reziduul cu apa calda.

Otet de mere si malai
Se amesteca 1-2 linguri malai cu un pic de otet de mere si se aplica o pasta groasa pe zonele afectate. Lasati masca aproximativ 20 de minute sa actioneze, apoi clatiti cu apa calduta.

Ulei de lamaie si ulei de masline
Puneti pe palma 3 picaturi din fiecare ulei, se amesteca, ungeti fata si apoi se clsteste dupa 10 minute.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s