Se poarta sprancenele groase

Imagine

 

Indiferent daca alegeți sa le pictati sau sa completați mai multe parți friabile, aceste trucuri va vor ajuta rapid și ușor sa aveti sprancene groase și un look nou.

Desenați-le cu un creion
Una dintre cele mai simple moduri în care va puteți face sprancenele groase este cu creionul. Utilizați un creion de sprancene in culoarea corespunzatoare pentru a contura sprancenele si apoi creionati în zonele în care v-ar placea sa fie mai dense si mai groase. Nu exagerati cu creionul pentru a nu arata prea artificiala.

Marker de sprancene
Markerele pentru sprancene sunt extrem de ușor de utilizat, în special în zonele subtiri ale sprancenelor. Varful lor este extrem de subțire, care literalmente va permite sa evidențiați orice fire de par.

Pulbere de sprancene
Mulți oameni nu sunt conștienți ca pot folosi o deosebita pudra pentru sprancene cu care sa faca sprancenele mai închise sau mai deschise. Desigur, culoarea praf depinde de culoarea parului dvs, acesta trebuie sa fie într-un ton asemanator.

Utilizați o perie de sprancene
Unul dintre sfaturile pentru realizarea sprancenelor groase, pe care multe femei nu o mai folosește este o periede sprancene. Peria de sprancene va sorta firele de par ale sprancenei care le va face sa apara mai completa și mai naturala. Aveți posibilitatea sa pieptenati sprancenele dvs în direcția opusa creșterii parului.

Balsam de sprancene
Știați ca, în plus fața de balsamul de par, exista si un balsam pentru sprancene? Acest produs va face sprancenele mai frumoase si mai dense.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s