Afla ce ingrediente cosmetice sunt daunatoare!

Imagine

1.    Atentie la pudra de talc folosita, exista anumite tipuri care, in timp, dauneaza plamanilor.

2.    Parabenii folositi in industria cosmetica sunt responsabili cu aparitia cancerului la san, folositi indelungat (acele ingrediente care prelungesc termenul de valabilitate al cosmeticelor). Acestia cauzeaza si iritatii si alergii la nivelul dermei, iar daca sunt utilizati in zona genitala, sunt risc major pentru cancerul ovarian.

3.    „Sodium Lauryl Sulfat” este un ingredient de care sa te feresti, acesta se gaseste de regula in compozitia anumitor geluri de dus, sampoane sau a pastelor de dinti, si risti iritatii puternice la nivelul pielii sau a sistemului limfatic.

4.    „Imidazolidinyl urea si diazolidinyl urea” sunt cele mai frecvente cauze ale aparitiei dermatitei- asa ca fereste-te!

5.    Pot exista si alte substante toxice pe care cosmeticele sa le contina, si care iti pot dauna, asa ca daca ai migrene, ameteli, stari de greata sau iritatii ale dermei, atunci inlocuieste-ti toate cosmeticele din casa! Apeleaza la cele bio, chiar daca sunt ceva mai scumpe, pana la urma sanatatea ta face toti banii!

6.    Alte categorii de ingrediente toxice: ftalatii (pe etichete se numesc „phthalate”), parfumul (nu are ce cauta in cremele de fata sau de corp), „proylene glycol” (un derivat al petrolului care este renumit pentru provocarea de alergii), sau altul: BHA.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s