Cum te mentii, dupa ce ai slabit

Imagine

La fel de dificil ca si slabitul este procesul de mentinere, caree urmeaza cand dieta se incheie. Un nou studiu realizat de specialistii americani arata ca secretul consta in modul de gandire. Studiul in cauza a incercat sa gaseasca tot mai multe strategii care sa le ajute pe femei sa-si mentina greutatea, o data ce si-au atins obiectivul dietetic.

In final, s-au oprit asupra a doua modalitati principale prin care oricine poate evita acumularea de kilograme in plus, la finalul regimului. In principiu, este vorba despre constientizarea permanenta a scopului dietei.

Recompense: o prima strategie care te ajuta sa te mentii in forma chiar si dupa ce ai finalizat o dieta de slabire consta in includerea in stilul de viata a unor recompense care sa te faca sa te simti bine. Spre exemplu, daca iti cumperi o rochie noua, pentru noua silueta, te va mentine permanet constienta ca trebuie sa-ti intretii masurile, si astfel vei fi mereu motivata sa respecti programul de exercitii fizice.

Aminteste-ti: de cele mai multe ori, atunci cand ai scapat de kilogramele in plus te simti mai putin vinovata sa “devorezi” o ciocolata sau o prajitura. Studiul a demonstrat insa ca femeile care se gandesc mereu ca trebuie sa-si pastreze silueta au mai multe sanse sa evite acest gen de tenatii culinare.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s