Masti naturale pentru ten gras

Masti naturale pentru ten, masti pe baza de morcovi si miere

Masti naturale pentru ten grasAceasta masca este ideala pentru tenul gras. Pentru masca ai nevoie de doi-trei morcovi fierti si pasati si patru linguri si jumate de miere. Pentru a face masca amesteca ingredientele pana se omogenizeaza. Aplica masca pe fata curatata fara a masa prea tare fata. Lasa masca sa actioneze 10 minute apoi spala fata cu apa calduta si sterge fata cu un prosop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masti naturale pentru ten, masti pe baza de albus de ou si lamaie

Masti naturale de primavara pentru tenDaca ai tenul gras, masca aceasta este si ea ideala pentru tenul tau, pentru ca inchide porii si te scapa de punctele negre. Pentru masca iti trebuie doua albusuri si o lingurita de suc de lamaie proaspat stors. Pentru a face masca combina sucul de lamaie cu albusurile intr-un vas si amesteca-le pana incepe sa se formeze o spuma. Aplica masca pe fata cu grija si nu uita sa eviti zona din jurul ochilor. Las-o sa actioneze 10-20 de minute si clateste cu apa calduta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Masti naturale pentru ten, masti pe baza de ovaz

Masti naturale pentru ten grasO masca buna pentru tenul gras este si aceasta masca cu fulgi de ovaz delicata. Amesteca o lingura de miere lasata la temperatura camerei ca sa devina mai lichida si un albus de ou intr-un vas mic apoi adauga destui fulgi de ovaz incat sa iti iasa o pasta moale. Intinde uniform masca pe fata si las-o sa actioneze 15 minute. Clateste fata cu apa calduta si nu uita sa o tamponezi usor cu un prosop pana se usuca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masti naturale pentru ten, masti pe baza de mar

Masti naturale pentru ten grasAceasta masca este perfecta pentru tenul cu tendinte acneice. Ai nevoie de un mar de marime medie dat pe razatoare si sapte linguri de miere incalzita putin pentru a fi mai lichida. Pentru a face aceasta masca amesteca ingredientele bine pana se omogenizeaza. Aplica masca pe fata curata si las-o sa actioneze 10 minute. Clateste fata cu apa calduta si tamponeaza usor cu un prosop sau servetel pana se usuca.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s