Noutate in machiaj: Pudra de fata pentru noapte

Imagine

Pudra de fata face parte din ritualul de frumusete de zi cu zi a oricarei femei. Datorita unei inovatii in domeniul frumusetii, pudra poate fi folosita si in timpul noptii!

Aceasta pudra de fata special creata pentru a fi folosita pe timpul noptii pretinde ca iti face tenul sa arate mult mai bine si promite ca reintinereste tenul peste noapte, la propriu.

 

Desi regulile de frumusete ne obliga chiar sa nu dormim niciodata fara sa ne demachiem, un numar impresionant de femei spun ca nu isi lasa partenerul sa le vada “naturale”. Aceste femei sunt nesigure sua nemultumite de felul in care arata si nu ar merge niciunde fara machiaj pe fata. 

 

Firma Bare Escentuals lanseaza pe piata cosmeticelor pudra minerala pentru noapte  “Pure Transformation Night Treatment“. Produsul cosmetic are pretul de 50 de euro.

 

Pentru noapte, femeile folosesc, de regula, serumuri sau creme. De acum, doamnele pot aplica pudra pe fata si mai apoi pot dormi fara nicio grija.

 

Producatorii sustin ca pudra contine un complex activ de sol, o mixtura de 70 de minerale, care revigoreaza pielea. Dupa mai multe teste clinice, s-a dovedit ca produsul lasa pielea mai luminoasa si micsoreaza porii.

 

Dermatologii spun ca, de regula, e bine ca pielea sa ramana perfect curata pe durata noptii, in special daca tenul este predispus la acnee sau este sensibil.

 

Pudra de fata minerala, special creata pentru noapte, “Pure Transformation Night Treatment” este disponibila in patru nuante, iar cei de la Bare Escentuals promit ca aceasta nu lasa nicio urma pe asternuturi.

🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s