De ce sunt contra pastilelor de slabit

Imagine

Vad in jurul meu destule persoane obeze. Multe dintre ele sunt la regim de cand le cunosc, insa nu alimentatia este de vina mereu pentru kilogramele in plus, ci dereglarile hormonale de care femeile sunt afectate in ultimul timp.
Cu toate acestea, nu trebuie sa ne agatam de aceasta scuza pentru a manca “sanatos” si fara limita ori de cate ori avem chef si pofta.

De ce sunt contra pastilelor de slabit?

Pentru ca miscarea si regimul alimentar sunt cele mai bune si sigure metode de a scapa de kilogramele nedorite.

Pastilele de slabit ne pot deregla organismul si exista riscul sa mai punem cateva kilograme in plus, in loc sa scapam de ele, asa cum s-ar presupune.
Pe de alta parte, exista si riscul sa ne deshidratam groaznic de la aceste pastile, dat fiind faptul ca ele accelereaza modul de functionare al sistemului digestiv. Ele ne pot provoca crampe insuportabile, gaze si diaree.

Prin stimularea centrilos nervosi, ele duc la cresterea tensiunii arteriale si a pulsului.

Un al motiv pentru care suntem contra pastilelor de slabit este acela ca prin consumul lor creste riscul de atac de cord si stop cardiac, mai ales daca vorbim aici de persoanele care sufera de boli de inima.

Sunt contra pastilelor de slabit pentru ca tot mai multi tineri aleg sa slabeasca in felul acesta, renuntand la miscare, care este foarte sanatoasa si necesara daca vrem ca organismul nostru sa functioneze normal.
In locui unei ore de mers la sala, stam in fata calculatorului, mancam batoane de slabit, bem ceaiuri naturiste care ne ajuta pe o parte si ne fac rau pe alta si ne indopam de pastile, a caror efecte adverse abia daca le cunoastem.

Singura solutie pentru slabit sanatos este controlul alimentatiei cuplat cu efort fizic: inot, sala, alergat. Trebuie in schimb sa ne schimbim stilul de viata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s