Calculator online de kcal

http://www.frumusele.ro/Necesarul-Zilnic-de-Calorii

Calculează-ti necesarul zilnic de calorii cu ajutorul sistemului BMR si personalizeaza-ti meniul in functie de rezultatul obtinut cu ajutorul calculatorului de calorii!

Rata metabolismului bazal (BMR), este rata consumului de energie al unui individ găsit într-o poziţie culcată, după 8 ore de somn şi cel puţin 12 de ore de post alimentar.

Valoarea RMB arată cantitatea minimă de energie necesară pentru a îndeplini in condiţii normale funcţiile fiziologice esenţiale ale organismului.

RMB este direct legată de masa slaba (nonadipoasa) a organismului, care se referă în principal la masa musculare şi este exprimat în kilocalorii pe kilogram pe minut.

* Pentru a pierde în greutate, 500 de calorii sunt scăzute în fiecare zi pentru fiecare jumătate de kilogram pe care vrei să-l pierzi pe săptămână. Pentru a câştiga în greutate, se adaugă 500 de calorii pe zi pentru fiecare jumătate de kilogram pe care vrei să-l câştigi în fiecare săptămână. Cu toate acestea, NU este recomandat să se reducă aportul total de calorii zilnic SUB 1200 de calorii şi deasemenea NU este recomandată o pierdere in greutate MAI MARE de 1 kg pe saptamana.

Pentru o abordare mai echilibrată – pentru a pierde o jumătate de kilogram pe saptamana, trebuie sa creşteţi activitatea depusă. Reduceţi aportul de calorii cu 250 de calorii pe zi şi faceţi exerciţii fizice pentru a le arde pe celelalte 250. Această abordare previne o scădere a ratei metabolice şi promovează creşterea masei musculare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s