Dieta cu smoothie-ul + reteta smoothie banane

Dietele cu lichide sunt folosite pentru o scadere rapida in greutate de foarte multi ani. Mai recent comercializate ca dietele de detoxifiere pe termen scurt in cazul in care poti sa renunati la 50lei in 2 zile, aceste asa-numitele “diete-minune”, au fost considerate “diete de semi-infometare” de catre departamentul de psihologie de la Universitatea Vanderbilt dupa un studiu de sanatate. Cu toate acestea, nu tot lichidul este creat egal; multi sunt de acord ca este disponibila o alternativa sanatoasa, care poate fi un plus de ajutor pentru un plan de sensibil de consum si te ajuta in problema ta cu kilogramele in plus: smoothie-ul.

Imagine

Migdale, fulgi de ovaz, banane si iaurt – aceste ingrediente mixate intr-un blender dau nastere la un mic dejun de forta. Vei avea energie pentru intreaga zi si chiar si pentru un antrenament intens de dimineata.

Ingrediente:

2 banane intregi

 

1/3 ceasca cu iaurt 

1/2 ceasa de fulgi de ovaz- optional

1/3 ceasca cu migdale- optional

Preparare: se toarna toate ingredientele in blender, iar la urma se adauga si gheata daca doresti. Le amesteci timp de 30 de secunde si obtii 2 portii delicioase si hranitoare de smoothie. 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s