Ce planta te poate ajuta sa pierzi in greutate

Daca iti este greu sa renunti la alimentele preferate dar ai suficienta ambitie incat sa faci exercitii fizice regulat, exista o planta care te va ajuta sa slabeste chiar si in aceste conditii.

 

Ghimbirul este unul dintre aliatii de nadejde ai persoanelor care vor sa dea jos kilogramele in plus. In procesul de slabire, pe langa consumul constant de ghimbir, se recomanda si efectuarea de exercitii fizice regulate.

 

Folosit inca din antichitate, ghimbirul are un rol important in tratarea problemelor digestive. Mai exact, ghimbirul calmeaza durerile stomacale si normalizeaza digestia, ceea ce duce la o buna functionare a sistemului digestiv pentru a putea sustine procesul de slabire.

 

Ghimbirul stimuleaza metabolismul, ceea ce determina arderea rapida a caloriilor. In cazul persoanelor care consuma ghimbir frecvent, senzatia de satietate de instaleaza rapid si astfel se reduce numarul de calorii consumate. Sansele de a slabi sunt mai mari atunci cand in cura de slabire se introduce ghimbirul, decat daca s-ar opta doar pentru dieta si exercitii fizice.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s