Machiaj pentru ochi albastri

Machiaj pentru ochi albastri in functie de culorile fardului de pleoape

 

In functie de preferintele personale, cand realizezi un machiaj pentru ochi albastri poti alege de la culori pastelate, la cele inchise, luminoase sau chiar mate. Totul depinde de imaginatia ta si de ce efect vrei sa obtii.

 

Iata cateva indicatii in legatura cu nuantele de fard care avantajeaza un machiaj pentru ochi albastri:

1. Lila, roz, piersica

Machiaj pentru ochi albastriMachiaj pentru ochi albastri

2. Bej, nuante neutre

Machiaj pentru ochi albastriMachiaj pentru ochi albastri

3. Auriu, nuante bronzante

Machiaj pentru ochi albastriMachiaj pentru ochi albastri

4. Gri inchis, negru

Machiaj pentru ochi albastriMachiaj pentru ochi albastri

5. Bleumarin

Machiaj pentru ochi albastriMachiaj pentru ochi albastri

6. Mov

Machiaj pentru ochi albastriMachiaj pentru ochi albastri

 

Nuante de eyeliner pentru machiajul ochilor albastri

 

Eyeliner-ul este la fel de important in machiajul ochilor. Nuantele cele mai potrivite pentru ochii albastri sunt: nuante de maro si bej, nuante deschise de lila, mov sau gri si negru. Eyeliner-ul colorat ajuta ochii sa para si mai albastri, avand rolul de a le intensifica nuanta si irizatiile. Daca vrei sa realizezi un machiaj dramatic, care sa puna accent pe ochi, atunci mergi pe nuante de maro inchis si negru puternic.

 

Machiajul ochilor albastri in functie de nuanta de albastru

 

1. Albastru inchis – poti purta orice nuanta de fard doresti. Foloseste nuantele deschise si luminoase pentru coltul interior al ochilor, ca sa adaugi un plus de stralucire. Griurile inchise, machiajul smokey eyes negru ti se potrivesc cel mai bine. Pentru vara alege nuantele de bronz si cupru. De asemenea, fardul argintiu arata extraordinar la ochii albastru inchis.
2. Albastru mediu – Tie ti se potrivesc cel mai bine nuantele deschise de piersica, roz si lila. Culorile inchise arata foarte bine pe post de umbre in machiajul ochilor albastri de nuanta medie. Fardurile de pleoape violet si bleumarin te fac sa arati minunat. Daca esti mai indrazneata, o nuanta puternica de orange este ideala pentru culoarea ochii tai.
3. Albastru deschis – Pe tine nu te avantajeaza toate gamele cromatice. Alege pentru machiaj culori pale, pastelate si medii si evita pe cat posibil toate nuantele inchise. Bej, auriu, roz pal sunt nuantele potrivite tie.

 

Sfaturi utile privind machiajul ochilor albastri

 

– Cand e vorba de ochii albastri, nuantele de bronz se potrivesc aproape tot timpul. Indiferent ca e vorba de un machiaj de zi sau de seara, culorile bronzante se armonizeaza perfect cu orice nuanta de ochi albastri.

 

– Fardul violet merge perfect cu ochii albastru inchis sau mediu, insa nu este bine sa fie folosit pentru ochii albastru deschis, deoarece in loc sa-i evidentieze, poate crea un efect neplacut de ochi vineti.

 

– Imbina auriul cu portocaliul. Fardeaza pleoapa cu auriu si foloseste un fard portocaliu pentru luminozitate, spre zona de mijloc a pleoapei.

 

– Pentru machiajul de zi cu zi al ochilor albastri, foloseste un fard neutru, bej, aproape insesizabil si mascara.

Daca ai ochii albastri, selectarea nuantelor potrivite de fard te ajuta sa obtii un look perfect cu minim de efort, timp si bani. Trebuie sa stii ce ti se potriveste si ce te avantajeaza. Ca un machiaj pentru ochi albastri sa fie eficient, trebuie sa scoata in evidenta aceasta nuanta interesanta a ochilor si sa o puna in valoare. Machiajul pentru ochii albastri poate fi unul dulce si feminin, daca apelezi la nuante de roz, piersica, lila sau poate fi unul extrem de misterios, sexy si senzual prin nuante de gri inchis, violet sau negru.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s