Coafuri cu par prins in tendinte

Coc impletit

 

Coafuri cu par prins Coafuri cu par prins

Este simplu si de efect. Prinde-ti parul intr-o coada, imparte-o in mai multe sectiuni si apoi impleteste-le. Roteste cozile impletite intr-un coc si fixeaza cu agrafe. Daca vrei un aspect mai dezordonat, lasa cateva suvite afara.

Coada rasucita (twist ponytail)

Arata foarte interesant. Prinde-ti parul intr-o coada joasa. Imparte parul de deasupra elasticului in doua sectiuni si trage coada printre cele doua sectiuni, apoi scoate-o pe partea cealalta.

Coronita impletita

 

Este o coafura senzuala, cu aer boho. Pentru a obtine acest look trebuie sa incepi sa impletesti parul de deasupra urechii in partea opusa si adaugi ulterior suvite din partea de jos, urmarind conturul capului. Cand ai ajuns cu impletitura la cealalta ureche, fixezi cu agrafe suvita. Pe cea de-a doua impleste-o normal si fixeaz-o de cea din gata cu ajutorul agrafelor. Lasa cateva suvite scurte care sa-ti incadreze fata.

Coada de cal joasa

Coafuri cu par prins Coafuri cu par prins

Tendintele sezonului rece in materie de hairstyling evidentiaza drept o coafura moderna coada de cal prinsa cat mai jos. Este un look elegant si minimalist, pentru care este obligatoriu sa indrepti parul cu placa inainte sa-l prinzi. Coafura trebuie sa fie una perfecta, fara suvite care ies in afara. Camufleaza neaparat elasticul cu ajutorul unei suvite de par.

Coada impletita tip funie

 

Coafuri cu par prins Coafuri cu par prins

Cu siguranta parul tau va fi in centrul atentiei cu acest tip de coada impletita. Prinde parul in coada si imparte-l in doua sectiuni egale. Rasuceste fiecare sectiune in aceeasi directie, apoi trece-le una peste alta, rasucind in continuare, pana ajungi la varfuri. Leaga cu un elastic.

Par rasucit la spate

 

Este o coafura foarte usor de facut. Ia o bentita elastica in aceeasi nuanta cu parul. Pune bentita pe cap, ia suvite de par incepand din partea stanga sau dreapta si rasuceste-le pe dupa elastic. Fa acelasi lucru si in partea cealalta, pana rasucesti tot parul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s