Coafuri pentru fata rotunda

Coafuri pentru fata rotunda, daca ai parul lung

Parul lung este minunat pentru o fata rotunda, deoarece o alungeste. Buclele naturale, asimetriile, parul drept favorizeaza cel mai bine o fata rotunda. Evita in totalitate parul cret sau permanentul, nu face decat sa adauge volum.

Bucle naturale ce incep dedesubtul barbiei

Coafuri pentru fata rotunda Coafuri pentru fata rotunda

Parul drept intins cu placa

Coafuri pentru fata rotunda Coafuri pentru fata rotunda

Coada de cal foarte dreapta

Coafuri pentru fata rotunda Coafuri pentru fata rotunda

Coafuri pentru fata rotunda, daca ai parul mediu

Evita tunsorile bob, deoarece ele fac o fata rotunda sa para si mai mare. Mergi pe tunsorile drepte, franjurate, cu breton lung si linii asimetrice. Coafurile cele mai potrivite daca ai fata rotunda si parul de lungime medie sunt onduleurile mari spirala, cocul rebel sau coada laterala impletita.

Onduleuri mari spirala

Coafuri pentru fata rotunda Coafuri pentru fata rotunda

Coc lejer

Coafuri pentru fata rotunda Coafuri pentru fata rotunda

Coada laterala impletita

Coafuri pentru fata rotunda Coafuri pentru fata rotunda

Coafuri pentru fata rotunda, daca ai parul scurt

Parul scurt nu este recomandat fetelor rotunde pentru simplul fapt ca accentueaza forma rotunda in loc sa o alungeasca. Problema cu parul scurt este ca aproape toate coafurile adauga volum si latesc fata, asa ca este absolut necesar sa mergi pe o tunsoare filata, cu breton lung asimetric, ca sa poti crea iluzia unei fete mai lungi.

Daca ai fata rotunda si par scurt, ti se potrivesc coafurile rebele si este recomandat sa folosesti produse de styling care sa evidentieze textura parului si suvitele de par filate.

Coafuri pentru fata rotunda C

Coafurile pentru fata rotunda trebuie sa lungeasca vizual forma fetei. Ca sa-ti evidentiezi trasaturile si sa obtii o forma ovala a fetei, evita orice coafura care adauga volum in zona urechilor si a obrajilor, fereste-te de tunsorile geometrice si de bretonul drept.

Parul lung este alegerea cea mai buna pentru o fata rotunda, deoarece alungeste forma fetei. Ti se potrivesc: parul foarte drept, buclele naturale ce incep dedesubtul barbiei, coada de cal, coada impletita lateral si onduleurile spirala. De asemenea, poti apela si la trucul cerceilor: evita cerceii rotunzi si poarta cercei lungi, candelabru, care iti lungesc fata. Acelasi efect de alungire il poti obtine si prin machiaj, folosind nuante contrastante de fond de ten care adauga umbre si creeaza iluzia unor pometi mai lungi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s