Modele de machiaj cu albastru- culoarea potrivita sezonului rece

Indiferent de culoarea ochilor tai, specialistii in make-up spun ca in acest sezon nu exista nicio limita in ceea ce priveste fardul albastru. Acesta a fost favoritul specialistilor de beauty.

Machiajul de zi cu albastru

Cea mai simpla varianta a machiajului de zi cu albastru pe care o poti realiza este cea care presupune folosirea unui creion in aceasta culoare rece, pentru a contura pleoapa de jos.

Daca vrei sa iti evidentiezi privirea, pe pleoapa de sus poti aplica un fard intr-o culoare neutra si un contur negru.

 Un alt model de machiaj cu albastru potrivit acestui sezon este cel care iti va face privirea mai luminoasa. In acest scop, trebuie sa folosesti doua tonuri diferite ale acestei culori.Asadar, este indicat ca pe pleoapa de sus sa aplici un fard albastru mai inchis, iar pe pleoapa de jos, un creion pentru contur bleu-gri, cu un finish metalic. Pentru a-ti lumina si mai mult privirea, aplica in coltul intern un fard alb metalizat, cu mici particule de glitter.

Gratie capacitatii particulelor stralucitoare din compozitia acestuia de a reflecta lumina, privirea ta va capata un farmec aparte.

 Un machiaj versatil cu albastru este cel care presupune aplicarea aceleiasi nuante de fard atat pe pleoapa de sus, cat si pe cea de jos.Daca vei adauga umbre cu un fard negru sau gri inchis si o mascara pentru alungire, vei obtine un look potrivit atat pentru o tinuta de zi, cat si pentru una de seara.

Pentru un efect deosebit, foloseste o pensula pentru blending, pentru a estompa culoarea si pentru a evita aspectul inestetic.

Modele de machiaj cu albastru potrivite pentru seara

Daca trebuie sa iei parte la un eveniment deosebit sau pur si simplu vrei sa iesi cu prietenele in club, incearca un model de machiaj cu albastru potrivit pentru seara. In acest scop, trebuie sa scoti din trusa de machiaj urmatoarele ustensile: o pensula pentru aplicarea fardului, o pensula pentru blending, un fard albastru, unul negru si un creion negru pentru contur.

 

Pentru a realiza acest machiaj, trebuie sa aplici, mai intai, un strat de fard negru. In continuare, aplica fardul albastru si foloseste pensula pentru blending in scopul obtinerii unui efect de estompare al culorilor catre coltul extern.
Ultimul pas il reprezinta aplicarea unei mascara si a unor gene false, daca vrei ca efectul sa fie cu adevarat dramatic.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s