Finn Crisp- un stil de viata sanatos

Fibre dietetice esentiale

Fibrele dietetice sunt un beneficiu esential al cerealelor integrale. Acestea sunt descompuse in unitati mici de catre sistemul digestiv uman, si totusi contin foarte putina energie. 

2 Cu toate acestea, fibrele dietetice au multe beneficii sanatoase. Studiile nutritionale au aratat ca un aport mare de fibre dietetice descreste riscul de obezitate, diabetul de tip 2, boala coronariana si cancerul colorectal.

Recomandarile nutritionale din toata lumea incurajeaza utilizarea produselor integrale si a fibrelor dietetice, deoarece consumul este inca prea mic. Aportul zilnic recomandat este de 25-35 de grame. Tinta este usor de atins prin completarea meselor zilnice cu cateva felii de paine crocanta cu cereale integrale. De exemplu, FINN CRISP Original contine 19 grame de fibre dietetice per 100g. In acelasi timp o felie de FINN CRISP Original contine doar 20 kcal.

1 

Ghid catre alegeri echilibrate

Potrivit recomandarilor nutritionistilor, produsele integrale reprezinta baza unei diete echilibrate, datorita beneficiilor sanatoase. O recomandare practica pentru cumparaturile din supermarket este aceea de a acorda putin timp verificarii listei de ingrediente a produselor de brutarie. Alegeti-le pe acelea care contin cat mai multe cereale integrale. Alt sfat este acela de a alege produse bogate in fibre, cele care contin mai mult de 6g per 100g, sau peste 6%, daca informatia de pe produs este in procente.  3
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s