Oja Glitter- un must-have

  

 

Iata ca acest trend ia amploare si in materie de lacuri de unghii, oja glitter numarandu-se printre preferatele vedetelor si creatorilor de moda, care o folosesc neincetat. Oja glitter (cu sclipici) reprezinta accesoriul perfect intrucat poate transforma radical o tinuta banala intr-una cu adevarat remarcabila. Cu ajutorul ei, unghiile tale pot deveni adevarate bijuterii, care in mod sigur te vor ajuta sa atragi atentia intr-un mod pozitiv.

 

Oja glitter aurie sau argintie

 

Unele dintre cele mai populare lacuri de unghii glitter, raman cele clasice in nuante de auriu si argintiu.  Insa fara indoiala, vedetele prefera oja glitter aurie, care odata aplicata pe unghii, asigura o manichiura eleganta, care poate pune perfect in valoare o tinuta sofisticata neagra sau all-white.

 

 

Lacul de unghii glitter auriu, iti completeaza look-ul in acelasi mod in care o fac accesoriile statement aurii, care sunt tot mai intalnite in garderoba femeilor. Aurul reprezinta lux si opulenta, drept urmare o oja glitter aurie este tot ce ai nevoie pentru a obtine un look glam si pretios.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s