Cum realizezi cel mai simplu machiaj elegant

1. Incepe prin curatarea si tonifierea tenului. Aplica apoi o baza-crema matifianta, pentru ca machiajul sa reziste mai bine si sa nu capete un aspect lucios, inestetic.

machiaj de seara1

2. Aplica fondul de ten, anticearcanul si pudra. Anticearcanul se aplica pe zona din jurul ochilor, zona T si barbie, pentru mai multa luminozitate si pentru un aspect proaspat.

Cu un fard de obraz maro-mat efectueaza corectiile fetei, ca sa te poti bucura de o expresivitate mai mare. Acesta se aplica pe linia parului, tample, maxilar, linia anatomica a pometelui si pe aripile nasului.

machiaj de seara2

3. Aplica un fard alb sidefat pe toala pleoapa mobila pana spre arcada si pe pometi, pentru a lumina fata si machiajul.

machiaj de seara3

4. Pentru a defini forma ochilor, contureaza linia de sus si de jos a genelor cu ajutorul unui creion negru khol.

machiaj de seara4

5. Cu o pensula de blending aplica fard negru in coltul extern al ochiului si, prin miscari circulare, estompeaza culoarea spre nas. Repeta miscarea de cateva ori, pana obtii un degrade natural.

machiaj seara5

6. Cu un fard maro repeta aceeasi miscare de la coltul extern spre nas, dar cu 2 mm mai sus spre arcada. Aplica apoi un fard maro si alb-nude pe pleoapa mobila, pentru a accentua machiajul.

machiaj de seara6

7. Pentru o privire mai intensa si seducatoare, aplica eyeliner pe linia de sus a genelor si fard negru pe linia de jos, dupa care rimeleaza genele.

Nu uita sa iti conturezi sprancenele cu un fard intr-o nuanta apropiata de cea a parului, pentru a conferi privirii si mai multa expresivitate.

machiaj seara7

8. La finalul machiajului aplica un blush roz somon pe pometi, deoarece ofera senzatia de prospetime, si un ruj roz pal pe buze.

machiaj seara8

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s