Urmari dureroase ale expunerii la soare? Noul produs Bioderma Photoderm SOS

Laboratoarele Dermatologice Bioderma lanseaza Photoderm SOS Spray 125 ml – spray-ul dermatocosmetic calmant si racoritor cu pulverizator, care trateaza biologic inflamatia cauzata de arsurile solare.

Distractia la plaja si la piscina sau bronzul rapid ca urmarea expunerii necontrolate la soare pot avea repercursiuni asupra pielii: inflamatie, usturime, durere locala sau leziuni superficiale. Bioderma iti vine in ajutor cu un nou produs care completeaza gama Photoderm, partenerul tau in protectia solara: Photoderm SOS Spray, singurul spray dermato cosmetic calmant si racoritor cu pulverizator, care trateaza biologic inflamatia cauzata de arsurile.

 

Photoderm SOS Spray calmeaza imediat inflamatia indusa de razele UV gratie enoxolonei din compozitie ,hidrateaza intens si repara bariera cutanata degradata de soare, datorita ingredientelor biominetice hidratante (glicerina + sodiu PCA), factori naturali de hidratare. Complexul biologic Cellular Bioprotection, primul brevet care intensifica imunitatea pielii, protejeaza ADN-ul, prevenind dezvoltarea cancerului cutanat determinat de arsurile solare, si limiteaza imbatranirea prematura a pielii.

Vaporii cu efect racoritor permit o dispersie usoara si uniforma a produsului reducand senzatia de arsura si durere. Formula sa este hipoalergenica, nu contine parabeni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s