5 lacuri de unghii pe care trebuie sa le incerci vara aceasta!

Tendinte oje 2014: corai condimentat

Coraiul este una dintre cele mai populare nuante din acest sezon. Specialistii in beauty recomanda aceasta culoare pastelata, extrem de feminina, atat in machiaj, dar mai ales pe unghii. Vara aceasta, nu ezita sa adopti o manichiura corai!

Albastru glaciar pentru manichiura ta din 2014

Cum ar fi ca in mijlocul verii sa iti pictezi unghiile in nuanta cuburilor de gheata? Albastrul glaciar este o culoare calma si, totodata, extrem de fresh, iar un lac de unghii intr-o astfel de nuanta, pe langa faptul ca te va duce cu gandul la relaxare, iti va pune perfect in valoare mainile bronzate.  

Verde menta, pentru o vara plina de energie

Verdele menta, sau culoarea frunzisului de primavara inspira prospetime si energie. O manichiura intr-o astfel de nuanta exotica te va duce cu gandul la zilelele petrecute la plaja, cand singura ta grija era daca acel cocktail pe care tocmai l-ai comandat are suficienta gheata! Pune in valoare verdele menta al lacului de unghii cu ajutorul inelelor aurii multiple.  

Alege o manichiura exotica de un portocaliu intens

Daca in moda, culoarea vedeta a fost movul- orhidee radianta, care desigur, este superb si ca lac de unghii pentru vara aceasta,  iata ca in materie de beauty si portocaliul intens si-a castigat suprematia. Cu siguranta stii ca rujul in toate tonurile posibile de portocaliu, a devenit cel mai popular trend in materie de make-up al sezonului cald 2014. Asorteaza rujul orange cu o manichiura portocalie pentru un look chic de vara. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s