Farmec lanseaza ARGANPlus, noua gama de produse de ingrijire pentru par

Noile produse au la baza uleiul de argan, un ingredient extrem de valoros supranumit si „aurul marocan”, folosit de secole de acestia pentru ingrijirea pielii, a parului sau chiar si in dieta zilnica.

Cu un continut ridicat de omega-6 si omega-9, polifenoli, vitamina E si F si o serie de acizi grasii, uleiul de argan este un aliat puternic pentru sanatatea parului. Astfel, noile formule ArganPlus hidrateaza parul uscat, previn despicarea firului de par si uscarea scalpului, iar parul isi recapata flexibilitatea si stralucirea naturala. Degradat de coafarea si aranjarea zilnica, din cauza actiunii produselor chimice de styling, vopsirea frecventa sau expunerea la factorii de mediu agresivi, parul isi regaseste nivelul optim de vitalitate.

Samponul ARGANPlus jojoba este ideal pentru parul fragil si scalpul sensibil. Uleiul extras din fructul de jojoba asigura o ingrijire blanda a scalpului, avand efecte emoliente si hidratante. In plus, acesta are o contributie semnificativa la restabilirea echilibrului natural al scalpului si radacinii firului de par.

Samponul ARGANPlus keratina este special conceput pentru parul deteriorat si dificil de aranjat. Produsul reface keratina distrusa, iar firul de par redevine ferm si rezistent, simtindu-se sanatos de la radacina pana la varf.
Samponul ARGANPlus ulei de masline este indicat pentru parul lipsit de consistenta, avand capacitatea de a revigora firul de par si de a-l lasa elastic si matasos. In plus, continutul bogat in acizi grasi (omega-3 si omega-6), antioxidanti, vitamine (A, B1, B2, C, E, F) si minerale (fier, magneziu, cupru, calciu, mangan, sulf) al uleiului de masline hraneste pielea scalpului si tonifica firul de par.

Masca de par ARGANPlus ulei de masline intareste actiunea samponului si ajuta parul devitalizat sa isi recapete stralucirea. Formula se bazeaza pe ulei de argan, ulei de masline, provitamina B5 si vitaminele A si E. Daca vitamina B5 mentine elasticitate parului si are efect reparator, vitaminele A si E favorizeaza regenerarea firului de par si echilibrul hidrolipidic al scalpului.

Uleiul hidratant ARGANPlus aranjeaza pana si cele mai rebele fire de par, oferind un plus de stralucire si luminozitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s