Ce culori purtam in toamna 2014?

Pe langa movul radiant al orhideei, culoarea vedeta a acestui an, in catalog regasim si nuante intense de albastru sau rosu. Deci nu va fi deloc greu sa alegem piese vestimentare care sa ne permita sa iesim in evidenta in peisajul gri, specific sezonului rece.

Radiant Orchid

Fiind declarata culoarea anului, movul roial, orhideea radianta, nu putea sa lipseasca din paleta de culori a sezonului rece.

Royal Blue

Albastrul roial, asa cum sugereaza si denumirea, este o culoare impunatoare, care nu poate fi purtata decat cu o atitudine pe masura.

Aluminum

Griul nu putea sa lipseasca din cromatica sezonului rece. Populara este nuanta aluminiului, mai inchisa decat griul clasic si bineinteles, extrem de versatila.

Aurora Red

Daca vrei sa te remarci in peisajul anost specific sezonului rece, poarta rosul stins (aurora red).

Misted Yellow

Galbenul prafuit ne duce cu gandul la primavara pe care deja parca o asteptam cu sufletul la gura. Aceasta nuanta de galben nu foarte intensa, aduce o pata de culoare binevenita tinutelor de iarna, redandu-ti optimismul.

Sangria

Culoarea celei mai populare si mai consumate bauturi din Spania sau Portugalia, Sangria, nu a avut cum sa nu lipseasca din catalog. Rosul inchis, cu tente de mov, ramane una dintre cele mai misterioase nuante propuse de casele de moda pentru sezonul de toamna-iarna 2014.

Mauve Mist

Una dintre cele mai elegante si feminine nuante ale acestui spectru cromatic ramane movul deschis.  Aceasta culoare rece nu are cum sa nu dea o nota de rafinament look-ului tau. Poart-o cu piese de un alb imaculat sau cu cele gri. 🙂

Cognac

Din catalogul de toamna, nu puteau lipsi culorile pamantii, specifice inceputului de sezon rece. De aceasta data, clasicul bej devine la fel de intens precum nuanta coniacului.

Bright Cobalt

Varianta mai deschisa si mai intensa a albastrului roial, ramane nuanta cobalt.

Cypress

Paleta cromatica a acestui sezon dezvaluia cea mai fresh nuanta: verdele inchis. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s